Αγαπημένα

ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

Θέατρο

ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

15 December
20:00
Πολλαπλοί χώροι

ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε διάφορες σκηνές εντός και εκτός Αττικής στο πλαίσιο της περιοδείας της

03/6 Κηποθέατρο Αλεξάνδρεια

10/6 Δημοτικό θέατρο Χαλκίδας ''Ορέστης Μακρής''

17/6 Κηποθέατρο Αλεξάνδρεια

24/6 Κηποθέατρο Αλεξάνδρεια

22/7 Θεατράκι ΟΣΕ Ναύπλιο

29/7 Θέατρο Σαλαμίνας

Το έργο σατιρίζει κωμικοτραγικές καταστάσεις της εποχής μας, μέσα σε έναν κόσμο όπου το φανταστικό και η συνωμοσία συνυπάρχουν.

Αποτελεί θέατρο του παραλόγου και θίγει τη σχέση ανάμεσα σε δύο βαμπίρ, που επιβιώνουν στο σήμερα, με όλες τις δυσκολίες των καιρών της σύγχρονης εποχής. Μέσα από μια αλληγορία καταστάσεων, σατιρίζονται συμβάντα της κοινωνικής κατάστασης των ανθρώπων, όπως αυτή, έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας. Ένα νέο ελληνικό έργο, που ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην σκηνή, με πληθώρα κοινωνικών μηνυμάτων για τις δυσκολίες που φέρνει η εξέλιξη, με τον άνθρωπο να είναι ένας ανέτοιμος διαχειριστής της. Ένα ευφυέστατο κείμενο, που προκαλεί άφθονο γέλιο, λίγο φόβο αλλά και στιγμές συγκίνησης στο κοινό.

Υπόθεση

Ο Κόμης Κορνήλιους και η Ελβίρα, είναι ένα ασυνήθιστο για την εποχή ζευγάρι, αφού και οι δύο τους είναι βαμπίρ. Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι ότι επέλεξαν, οι οικογένειές τους, πίσω από πολλά χρόνια, να έρθουν και να μεγαλώσουν στη χώρα μας. Τώρα, στη σύγχρονη εποχή των media, της ανεξέλεγκτης κοινωνικοποίησης και του άμετρου πλουραλισμού, όπου τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για την επιβίωσή κάθε γήινης οντότητας, οι δυο τους μοιάζουν να έχουν προσαρμόσει τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ενώ ένας απρόσμενος χωρισμός, θα τους φέρει σε κοινωνική επαφή με την Ειρήνη και τον κόσμο των ανθρώπων, η οποία θα ταράξει ακόμη περισσότερο, τα ήδη ταραγμένα νερά της καθημερινότητάς τους.

Το καλλιτεχνικό σύνολο Genesis Theater Group:

Σκηνοθεσία/Συγγραφή: Οδυσσέας Κριθαριώτης   

Ηθοποιοί: Μανώλης Μαμαλάκης, Ελένη Μυλωνά, Μαίρη Άσπρου

Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Δανάη Γιαννουλάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη:Γιώργος Τερροβίτης

 

Πρεμιέρα: 3 Ιουνίου

 

Τόπος: Κηποθέατρο Πολυχώρου Τέχνης Αλεξάνδρεια (Πλατεία Αμερικής, Σπάρτης 14)

 

Ώρα έναρξης: 21:00 (για όλες τις παραστάσεις)

 

Τιμή εισιτηρίου: 

-10 ευρώ το κανονικό

και 8 ευρώ το μειωμένο (Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Συνταξιούχοι, Άνεργοι , Ατέλειες κλπ)

-8 ευρώ γενική είσοδος για τις σκηνές της επαρχίας (Χαλκίδα, Ναύπλιο κλπ)

 

Διάρκεια: 90 λεπτά (συν διάλειμμα)

Γκαλερί Φωτογραφιών

για ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

«Το αίμα νερό γίνεται» δεν είναι απλά μια μαύρη κωμωδία παρεξηγήσεων και τυχαίων περιστατικών. Πίσω από την τραγελαφική ιστορία των πρωταγωνιστών μας, σατιρίζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις και συμβάντα της εποχής μας, η οποία πολλές φορές παίρνει αέρα σουρεαλισμού, όταν ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια επιστημονικής φαντασίας βλέπουμε να συμβαίνουν στην πάροδο του χρόνου. Διώξτε τις προκαταλήψεις και απολαύστε το παράλογο σε μια αντικειμενικά, ιδιαιτέρως ευχάριστη, μαύρη κωμωδία.

Η Genesis Theater Group, δραστηριοποιείται στο θέατρο από το 2014. Πλέον μετράει πίσω της πληθώρα παραστάσεων σε γνωστά θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας και έχοντας αλλάξει πολλά από τα πρόσωπά της, αλλά κρατώντας την ίδια φιλοσοφία, της αγάπης της για το θέατρο, τον πολιτισμό και τους θεατές της, συνεχίζει να προάγει τον πολιτισμό. Στο δρόμο που χάραξε η περσινή της δουλειά, με τις παραστάσεις του έργου ''Το αίμα νερό γίνεται'', το δημιουργικό μας σύνολο, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με την αγαπημένη της μαύρη κωμωδία.

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κορυφή