Αγαπημένα

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς και πού μπορώ να πληρώσω (εξοφλήσω) την κράτησή μου;
Η εξόφληση των κρατήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω της ιστοσελίδας της ticketplus.gr με την χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa και Mastercard) αμέσως μετά την διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης των εισιτηρίων.
  • Καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa και Mastercard) μέσω της διαδικασίας VPOS.
  • Αναζητώντας στην ενότητα Σημεία τη διεύθυνση που σας διευκολύνει, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα, ώστε να εξοφλήσετε την κράτησή σας με μετρητά.

Σε όλους τους παραπάνω τρόπους εξόφλησης υπάρχουν έξοδα διαχείρισης και παροχής υπηρεσιών τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν για την κάθε εκδήλωση.

Από πού και πώς μπορώ να παραλάβω τα εισιτήρια μου;
Τα εισιτήρια που θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά στο σύστημά μας με κάρτα, θα σας αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχετε δηλώσει κατά την κράτησή σας και μπορείτε να προσέλθετε στον χώρο της εκδήλωσης είτε επιδεικνύοντας το barcode από το mail σας είτε με την εκτύπωση του εισιτηρίου απ’ το mail.

Εάν εξοφλήσετε την κράτηση σας σε κάποιο από τα σημεία, θα λάβετε πιστωτικό κουπόνι με το οποίο μπορείτε να προσέλθετε στο ταμείο του θεάτρου και να το ανταλλάξετε με το κανονικό εισιτήριο.

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την κράτησή μου;
Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus για να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας (αφορά μη εξοφλημένα εισιτήρια).
Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω το εισιτήριό μου;
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας δεν είναι δυνατόν να γίνει ακύρωση του εισιτηρίου καθώς και επιστροφή χρημάτων.
Εφόσον υπάρχει συμφωνία και έγκριση του παραγωγού μπορεί να γίνει μεταβολή του εισιτηρίου μόνο σε εξαιρετικά ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων στο χώρο και την ημερομηνία που επιθυμεί ο θεατής.

Στην περίπτωση που εγκριθεί η μεταβολή του εισιτηρίου υπάρχει ειδική χρέωση για την διαδικασία μεταβολής. Η αλλαγή του εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus.

Πόσο ασφαλής είναι η πληρωμή με την κάρτα μου;
Η διαδικασία πληρωμής μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας (Visa και Mastercard) είναι απόλυτα ασφαλής. Η ticketplus συνεργάζεται με αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος και εφαρμόζει όλους τους κανόνες ασφάλειας συναλλαγών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας PCI DSS.
Υπάρχει χρέωση για την κλήση μου στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus;
Καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο υπάρχει απλή αστική χρέωση.
Υπάρχει δυνατότητα για κρατήσεις θέσεων σε ομάδες, συλλόγους, εταιρείες κ.λ.π.;
Βεβαίως, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της ticketplus 210 220 3000 και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας το αρμόδιο τμήμα ομαδικών κρατήσεων.
Κορυφή