Αγαπημένα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

01 May
10:00
ERGON Agora East

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

στον κήπο του Ergon Agora East

Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με ένα απολαυστικό event για παιδιά όλων των ηλικιών και υποδεχόμαστε μικρούς και μεγάλους στον κατάφυτο κήπο του Ergon Agora East για μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες και παιχνίδι. Τι σηματοδοτεί επίσημα την άνοιξη; Τα λουλούδια! Από τη γιορτή μας δεν θα λείπουν τα άνθη και τα φυτά τα οποία θα γεμίσουν το χώρο με αρώματα και θα δημιουργήσουν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα για να περάσετε εκεί ατέλειωτες ώρες.

Την έναρξη δίνουν τα ομαδικά παιχνίδια στα οποία γονείς και παιδιά σχηματίζουν ομάδες και συμμετέχουν σε σκυταλοδρομίες και παιχνίδια ισορροπίας,  ενώ η μέρα συνεχίζεται με δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες για κάθε ηλικία.

Μερικά από τα πολύ απολαυστικά δημιουργικά δρώμενα της ημέρας θα είναι: Ένα απίθανο εργαστήριο κατασκευής πρωτομαγιάτικων στεφανιών με φυσικά άνθη, χαρτοκοπτική στην οποία δημιουργούμε καλαθάκια, στεφάνια και γιρλάντες, face painting και ένα εργαστήριο ζογκλερικής και ακροβατικής στο οποίο τα παιδιά δοκιμάζουν ισορροπία σε ξυλοπόδαρα, μαθαίνουν να παίζουν με κορίνες και μπαλάκια. Φινάλε στη γιορτή μας δίνει η παρατήρηση άστρων με live projection στην οθόνη του σινεμά και ένα τεράστιο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, γεμάτο γρίφους, παιχνίδια γνώσεων και δοκιμασίες στο οποίο τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και τις αξίες αλληλεγγύης και συνεργατικότητας.  

Στον εξωτερικό χώρο θα λειτουργεί όπως πάντα το Balboa food court με vans που θα σερβίρουν απολαυστικό street food όπως smashed burgers και tacos αλλά και  χυμούς, αναψυκτικά, παγωμένα cocktails και μπύρες για τους ενήλικες.  

Αυτή την γιορτή δεν θέλετε να τη χάσετε! Ραντεβού στον κήπο μας!

Δευτέρα 01/05/23 - Από τις 10:00

Ergon Agora East, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια ενηλίκων & συνοδών: 5€  - Ανταλλάξιμο με 1 καφέ/χυμό/αναψυκτικό

Παιδικά εισιτήρια: 10€ - Είσοδος στις δραστηριότητες 

Γκαλερί Φωτογραφιών

για ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ERGON Agora East

Leof. Georgikis Scholis 50, Pilea Chortiatis 555 35, Greece

Οδηγίες Πρόσβασης
Κορυφή