Αγαπημένα

ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Special events

ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

09 September
21:00
AΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ POSEIDON RESORT LOUTRAKI
Λουτράκι
15,00€

ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

 

Κατόπιν των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την χώρα μας τις τελευταίες μέρες προέκυψαν  αλλεπάλληλα τεχνικά ζητήματα ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, εξαιτίας των οποίων  δεν καθίσταται  δυνατή η άρτια και ομαλή διεξαγωγή της προγραμματισμένης συναυλίας της Γλυκερίας στο Λουτράκι. Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια θα λάβουν επιστροφή μέσω της κάρτας τους το αντίτιμο τού εισιτηρίου.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της.(«Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.)

Επίσης,  εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά.

Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνει και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε για Παναγιά», «Τι σε μέλει εσένανε», « Σ΄αγαπώ γιατί είσαι ωραία»,  κ.ά.

Πλαισιώνεται  από δύο ταλαντούχους τραγουδιστές,  τον Χάρη Μακρή και την Αθηνά Βέρμη και μια σπουδαία πολυμελή ορχήστρα.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 15€ Κανονικό

35€ Παρέας 3 ατόμων

45€ Παρέας 4 ατόμων

Είσοδος: 20€ 

 

Γκαλερί Φωτογραφιών

για ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

AΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ POSEIDON RESORT LOUTRAKI

XWWW+2W Loutraki

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κορυφή