Αγαπημένα

THE O PROJECT : Opportunity Artist Festival

Special events

THE O PROJECT : Opportunity Artist Festival

02 March
20:00
BLOCK33
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

THE O PROJECT : Opportunity Artist Festival

Το The “O” Project: Opportunity Artist Festival αναδεικνύει ανερχόμενα ταλέντα σε μια διήμερη καλλιτεχνική εκδήλωση.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης πρόκειται να αγκαλιάσει μια ζωντανή γιορτή ακατέργαστων διαμαντιών στο "The O Project”: Opportunity Artist Festival, που έχει προγραμματιστεί να καθηλώσει το κοινό την 1η και 2η Μαρτίου στο Block 33.

Αυτό το πρωτοποριακό διήμερο φεστιβάλ ξεχωρίζει, γιατί δίνει την ευκαιρία σε εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες , DJs και performers, προσφέροντάς τους μια στιγμή στο προσκήνιο. Είτε πρόκειται για ένα ντεμπούτο είτε για μια πολυαναμενόμενη ανακάλυψη, το φεστιβάλ παρέχει μια σκηνή για φρέσκα πρόσωπα, προσελκύοντας έναν αξιοσημείωτο αριθμό ενθουσιωδών νέων ταλέντων που περιμένουν να τα αγκαλιάσει η τοπική κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, 28 καλλιτέχνες, που καλύπτουν διαφορετικά μουσικά είδη, μαζί με DJs και performers, θα κοσμήσουν τη σκηνή – 14 ανά βραδιά. Αυτό που κάνει αυτή την εκδήλωση ιδιαίτερη είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού, το οποίο θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσει και να επιλέξει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Το αποκορύφωμα του φεστιβάλ θα είναι ένα μουσικό πάρτι με τον Υποχθόνιο και τον DJ Soto Moto που θα συσπειρώνονται πίσω από τους νεοφερμένους, ενισχύοντας προσωπικές σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, όπως συνθέτες, εταιρείες παραγωγής, δισκογραφικές, δημοσιογράφοι, στιχουργοί, managers και bookers. Όλοι αυτοί θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό γεγονός.

Το "The O Project" επιδιώκει να ενισχύσει τις συνεργασίες που εκτείνονται πέρα ​​από το φεστιβάλ, παρέχοντας ένα σημείο εκκίνησης για πολλά υποσχόμενες καριέρες. Άλλωστε και η Thessaloniki Brand, θα σταθεί δίπλα στους καλύτερους, θα τους στηρίξει και θα τους βοηθήσει στην καριέρα που όλοι ονειρεύονται.

 Με όραμα να γίνει θεσμός, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να καλλιεργεί νέα ταλέντα ετησίως, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως ζωτικό χώρο καλλιτεχνικής ανάπτυξης στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας. Με φόντο τη Θεσσαλονίκη, το φεστιβάλ στοχεύει να προσελκύσει ένα ποικίλο κοινό, ενώνοντας λάτρεις της μουσικής, της διασκέδασης και ανιχνευτές ταλέντων για μια αξέχαστη γιορτή δημιουργικότητας για το επόμενο κύμα καλλιτεχνικής λάμψης.

 

Χώρος: Block 33

Περίοδος διεξαγωγής: 1 & 2 Μαρτίου

Τιμές Εισιτηρίων:Προπώληση: 10 € / Διήμερο 15 €

                     Εισιτήριo Ταμείου: 12 € / Διήμερο 19 €

 

 

Γκαλερί Φωτογραφιών

για THE O PROJECT : Opportunity Artist Festival

BLOCK33

26is Oktovriou 33, Thessaloniki 546 27, Greece

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

5,00€
Sep 12 Παλαιό Ελαιουργείο
3,00€ - 25,00€
May 18 ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ
Κορυφή