Αγαπημένα

MOVETOPHILIA

Special events

MOVETOPHILIA

09 April
15:00
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Αθήνα
15,00€

MOVETOPHILIA

 

Το MOVETOPHILIA είναι ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ, στην Αθήνα, με την υπογραφή της Σάρας Γκάνεμ, η οποία δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του χορού να απολαύσουν καταξιωμένους χορευτές από όλο το κόσμο.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει 5 κορυφαίους χορευτές και χορογράφους, που έχουμε συναντήσει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως Michael Jackson, Beyoncé, Chris Brown, Rihanna, Jennifer Lopez, Ciara, Justin Timberlake, Ne-Yo, Spice και άλλους.

Την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθούν τα battles και τα choreography contest categories, όπου εκεί θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες χορευτές όλων των ηλικιών, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τραγουδήσουν 6 σημαντικοί καλλιτέχνες της Hip Hop, Afrobeats & τραπ μουσικής σκηνής, οι οποίοι είναι: Mente Fuerte, Hatemost, MC Yinka, Ofili, Sifu Versus, Jims, Mariz & Traiana.

Παράλληλα, θα μπορείτε να απολαύσετε live εικαστικές δημιουργίες και δικές τους πινελιές από καλλιτέχνες του graffiti, καθώς στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα για να προμηθευτείτε διαφορά προϊόντα όπως ρούχα, βινύλια, γλυκά, φαγητό, ποτό και αλλά.

Ώρα Preselection για τους χορευτές: 12.00

Η πόρτα για το κοινό ανοίγει: 15.00

• Τιμή εισιτηρίου: 15€ - Presale ( Θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ticketplus.gr μέχρι και έως 8 Απριλίου )

• Τιμή εισιτηρίου on spot: 20€

Γκαλερί Φωτογραφιών

για MOVETOPHILIA

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

5,00€
Apr 26 ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ
12,00€ - 15,00€
Jan 22 Alhambra Art Theatre
Κορυφή