Αγαπημένα

TEDxAUTH 2024: OSMOSIS

Special events

TEDxAUTH 2024: OSMOSIS

28 April
10:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
θεσσαλονικη
14,00€ - 19,00€

TEDxAUTH 2024: OSMOSIS

Επιτρέπεται η αγορά ενός εισιτηρίου ανά άτομο

Σε αυτή την ταχεία εποχή, η ζωή μας βομβαρδίζεται από νέα δεδομένα, τα οποία είτε δεν είναι εύπεπτα, είτε δεν είμαστε προετοιμασμένοι να τα αποδεχτούμε. Τα δεδομένα όμως αυτά δεν αλλοιώνουν τον κόσμο μας, δεν φθείρουν τα υπάρχοντα στοιχεία του, ούτε αλλάζουν την σημασία της ουσίας που βρίσκεται μέσα σε αυτόν. 

Το ζητούμενο για να επιτύχουμε την ευδαιμονία είναι να επέλθει μέσα μας τελικά η ισορροπία, όπως αυτή η ισορροπία που επέρχεται αβίαστα στο φυσικό φαινόμενο της ώσμωσης. Στην ώσμωση μελετάται η διαδικασία κατά την οποία από δύο διαλύματα διαφορετικής συγκέντρωσης, καταλήγουμε σε δύο διαλύματα ίσης συγκέντρωσης. Αυτό γίνεται μέσα από μια αυθόρμητη κίνηση ενός διαλύτη, με συνέπεια να επέρχεται η ισορροπία. Αυτή η αβίαστη ισορροπία που παρατηρούμε στο φυσικό φαινόμενο της ώσμωσης, είναι η επιδίωξη στην καθημερινότητα μας και στους τομείς της ζωής μας που απαρτίζονται από ποικίλα στοιχεία. 

Άνθρωποι διαφορετικοί, με διαφορετικές ιδέες, προσλαμβάνουσες και ασχολίες θα μιλήσουν για την ώσμωση, εκείνη την φυσική ισορροπία που διακρίνουν στις ζωές τους, στο επάγγελμα τους, στον κόσμο γύρω τους. Το τέλος, και ταυτόχρονα η αρχή, η εξέλιξη και η ανάπτυξη επί ίσοις όροις. Αυτός είναι ένας κανόνας ο oποίος θα εφαρμοστεί σε κάθε έκφανση της ζωής μας παρά την άρνηση ή την απροετοιμασία μας, αρκεί να αφεθούμε και να εμπιστευθούμε την αυθόρμητη αυτή διαδικασία.

Στις 28 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το Main Event του TEDxAUTH 2024 με θέμα «Ώσμωσις», στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Εκεί θα παρακολουθήσουμε και θα εμπνευστούμε από ομιλίες ανθρώπων διαφορετικών χώρων: επιστημονικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, τον χώρο του αθλητισμού, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε πλήθος δημιουργικών και διαδραστικών workshops, αλλά και ενημερωτικές δράσεις από φοιτητικές ομάδες, οργανισμούς και εταιρίες. Μην ξεχνάμε το after party που θα ολοκληρώσει την μοναδική εμπειρία του φετινού TEDxAUTH!

Εμείς κλείσαμε ήδη τα εισιτήρια μας! Εσύ;

Βρες το δικό σου εισιτήριο σε αυτό το link και γίνε μέρος της εμπειρίας ενός TEDxevent! 

Σε περιμένουμε εκεί!

Ανακάλυψε περισσότερα για την ομάδα του TEDxAUTH στα παρακάτω μέσα: 

Instagram

TikTok

Site

 

Τιμές Εισιτηρίων: Early birds- Κανονικό 14€ 

                           *(Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

                            Εισιτήρια- Κανονικό 19€- Φοιτητικό 17€

Γκαλερί Φωτογραφιών

για TEDxAUTH 2024: OSMOSIS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Egnatia 131, Thessaloniki 546 36, Greece

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κορυφή