Αγαπημένα

CANTEEN FESTIVAL

Special events

CANTEEN FESTIVAL

30 April
17:00
Εμπροσθεν του Δρόμου Αμφιθεάτρου & Σιδηροδρομικού Σταθμού
Ορεστιάδα

CANTEEN FESTIVAL

Ειδική προσφορά στα πρώτα εισιτήρια

Η μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Η Thessaloniki Brand ταξιδεύει στον Έβρο και διοργανώνει το Φεστιβάλ Καντίνας - Canteen Festival, μετά τη μεγάλη του επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά στο Δήμο Ορεστιάδας, από 27 Απριλίου έως 1 Μαϊου 2023 και συγκεκριμένα στο δρόμο έμπροσθεν του Αμφιθεάτρου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Ένα αστικό πανηγύρι με τη συμμετοχή καντινών από διάφορα είδη φαγητού και ποτού με μία σύνθεση δράσεων όπως: μουσική, χορός, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, ένα μοναδικό σκηνικό. Μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες. 

Σε αυτόν τον μοναδικό γαστρονομικό πολιτιστικό τουριστικό προορισμό δεν θα απολαύσετε μόνο υπέροχες παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, θα διασκεδάσετε με γνωστά παραδοσιακά σχήματα όπως η Εβρίτικη Ζυγιά, ο Νίκος Ζαπάρτας, ο Ακριτικός ήχος, ο Κουρούδης Χρήστος και δημοφιλείς νέους καλλιτέχνες όπως η Αναστασία, η Έλενα Παναγιωτίδου του X factor κ.ά.. Πολλά θα είναι τα πάρτυ με γνωστούς Dj και νεανικά συγκροτήματα της Βορείου Ελλάδος.

Μην χάσετε αυτό το γεγονός!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

EARLYBIRDS: 3€ ( Για τις ημερομηνίες 27,28 & 29 Απριλίου)

                         6€ ( Για τις 30 Απριλίου)

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

Γκαλερί Φωτογραφιών

για CANTEEN FESTIVAL

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

12,00€ - 30,00€
May 31 Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
20,00€
Sep 30 AΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ POSEIDON RESORT LOUTRAKI
15,00€
Apr 9 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Κορυφή