Αγαπημένα

Όροι Εισιτηρίων

 1. Το εισιτήριο ισχύει για μία και μόνο είσοδο και συνίσταται στην ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων λειτουργίας και ασφάλειας, όπως αυτοί έχουν θεσπισθεί από τους διοργανωτές.
 2. Η αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζει στον κάτοχό του το δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναγράφεται σε αυτό και παρακολούθησή της από την περιοχή που αντιστοιχεί σε αυτό, είτε αφορά σε θέση ορθίων ή σε οποιαδήποτε άλλη ζώνη/σειρά/διάζωμα/αριθμό ορίζει το εισιτήριο.
 3. Εάν στο εισιτήριο δεν αναγράφει σειρά και θέση, αλλά αναφέρονται θέσεις ελεύθερες τότε η ταξιθεσία θα γίνεται κατά την άφιξη στον χώρο της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και υποδείξεις του αρμόδιου προσωπικού της εκδήλωσης.
 4. Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί επίδειξη επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου από αρμόδιο προσωπικό του χώρου.
 5. Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς αλλά και τους κανόνες ασφαλείας που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή/Παραγωγό σε όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο.
 6. Ο Διοργανωτής/Παραγωγός διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους,  για λόγους ασφαλείας η για λόγους διασφάλισης της συνέχειας/ολοκλήρωσης της εκδήλωσης.
 7. Το εισιτήριο πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.
 8. Δεν επιτρέπεται από τους θεατές η κατοχή γυάλινων φιαλών, μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών, αλκοόλ, όπλων, εύφλεκτων υλικών, καθώς και άλλων αιχμηρών και επικίνδυνων αντικειμένων. Το προσωπικό ασφαλείας έχει το δικαίωμα κατάσχεσης των αντικειμένων και απομάκρυνσης των κατόχων από τον χώρο.
 9. Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο ατόμων υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας απαγορεύεται ρητά η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εν γένει.
 10. Μετά την επίσημη ώρα έναρξης της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αργοπορημένους θεατές.
 11. Η φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση και μαγνητοφώνηση των παραστάσεων/εκδηλώσεων δεν επιτρέπεται. Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση οπτικοακουστικών μέσων (κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, mini discs και οποιοδήποτε άλλο μέσο εγγραφής εικόνας και ήχου) σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το προσωπικό ασφαλείας, αλλά και οι αντιπρόσωποι των καλλιτεχνών, διατηρούν το δικαίωμα κατάσχεσης των αντικειμένων και απομάκρυνσης των κατόχων από τον χώρο.
 12. Απαγορεύεται η χρήση συσκευών με ακτίνα λέιζερ, στυλό, μπρελόκ κλπ.
 13. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης και η κατανάλωση ειδών κυλικείου κατά την διάρκεια θεατρικών παραστάσεων ή εκδηλώσεων που ο Διοργανωτής/Παραγωγός ορίσει κάτι διαφορετικό.
 14. Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών, εκτός αν ο διοργανωτής έχει ανακοινώσει άλλα όρια ηλικιών.
 15. Σε περίπτωση που η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, ο Διοργανωτής/Παραγωγός διατηρεί το δικαίωμα αναβολής της εκδήλωσης και αλλαγής της ημερομηνίας, της ώρας και του χώρου, ειδοποιώντας το κοινό από τα Μ.Μ.Ε., το επίσημο site της εκδήλωσης και τις επίσημες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας παραγωγής. Σε αυτήν την περίπτωση, τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν τα ήδη υπάρχοντα. Υπεύθυνος για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, το περιεχόμενό της και οποιαδήποτε αξίωση για επιστροφή χρημάτων, είναι ο αναφερόμενος στο εισιτήριο Διοργανωτής/Παραγωγός και όχι τα σημεία προπώλησης και το e-shop.
 16. Το εισιτήριο πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.
 17. Οι όροι που αναγράφονται στο εισιτήριο ισχύουν και θα πρέπει να συνυπολογίζονται μαζί με τις οδηγίες που αναγράφονται σε πινακίδες στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

 

 

Κορυφή