- Εκδηλώσεις
Nov 18
ΠΡΟΚΟΦΙΕΦ. ΦΙΝZΙ. ΔΟΥΣΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ5,00€ - 20,00€ΛεπτομέρειεςΕίδη Εκδηλώσεων
Χώροι Εκδηλώσεων
Προτεινόμενα
- Θεάτρο
- Μουσική
- Σινεμά
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσική
ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Μετά τις sold-out επετειακές συναυλίες του για τα 30 χρόνια παρουσίας του στη σκηνή, ο Δημήτρης Μυστακίδης πιάνει το νήμα από την αρχή και επιστρέφει, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, με ένα ρεμπέτικο πρόγραμμα που έχει υπηρετήσει σε όλη του τη διαδρομή και που τόσο πολύ αγαπά.
Δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτής του ρεμπέτικου γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τους νέους με την παλαιότερη γενιά. Σε όλη την μουσική του πορεία μελετάει - διασκευάζει τα ρεμπέτικα, αυτό το μουσικό διαμάντι της Ελλάδας και τους δίνει νέα πνοή για το ταξίδι τους στον χρόνο.
Oι λάτρεις του ρεμπέτικου θα συναντηθούν με τους ακροατές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού διαμορφώνοντας ένα νέο ρεύμα μουσικόφιλων για να μοιραστούν την αγάπη και το σεβασμό τους για το είδος και με κοινή γλώσσα τη λαϊκή μας μουσική, θα τραγουδήσουν μαζί αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια με ιστορία, που τα λέγαμε στις παρέες μας ξανά και ξανά...
Ο Δημήτρης Μυστακίδης, «ξεσκονίζει» τα ρεμπέτικα και αποδεικνύει ότι το ρεμπέτικο είναι μια οικουμενική μουσική γλώσσα που ποτέ δεν χάνει την ταυτότητα της.
Ο ίδιος σημειώνει:
“Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερη δικαιολογία. Τα κάνεις γιατί τα γουστάρεις και νιώθεις την ανάγκη να τα κάνεις.
Μου έλειψαν τα ρεμπέτικα.
Θέλω να ξαναπερπατήσω τον δρόμο που ανοίχτηκε με πολύ κόπο και να απολαύσω με όλες μου τις αισθήσεις αυτό που μόνο τα ρεμπέτικα μπορούν να προσφέρουν.
Για λίγο μόνο. Με τον παλιό φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Παππά στην κιθάρα και τον Μάκη Γρηγοράσκο στο βιολί, θα κάνουμε μια μικρή γύρα στην Ελλάδα για να ξεσκονίσουμε λίγο την σκυτάλη που αφήσαμε στην άκρη”.
Οργάνωση Παραγωγής: Fishbowl Music Tan
Ώρα προσέλευσης: 22:30μ.μ.