Αγαπημένα

Πασχάλης Αρβανιτίδης & Μπέσσυ Αργυράκη

Μουσική

Πασχάλης Αρβανιτίδης & Μπέσσυ Αργυράκη

19 July
21:00
Πλαζ Αρετσούς Καλαμαριά
Καλαμαριά

Πασχάλης Αρβανιτίδης & Μπέσσυ Αργυράκη

Summer In The City SKG Festival

Ο Πασχάλης, ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, συνεχίζει και σήμερα το μακρύ ταξίδι της μουσικής του σταδιοδρομίας, με ένα πρόγραμμα – party - γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60's, 70's, 80's και μέχρι σήμερα. Οι νέες γενιές τον ακολουθούν, τον αγαπούν και οι παλιές γενιές θυμούνται, συγκινούνται και διασκεδάζουν με τον τραγουδιστή φαινόμενο, που άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή του στην μουσική βιομηχανία της χώρας μας. Ο Πασχάλης σα να μην πέρασε μια μέρα και σήμερα συγκινεί και διασκεδάζει με την απαράμιλλη γοητεία του και την μουσική του.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει, είναι ένα party με αγαπημένα τραγούδια από τους Olympians μέχρι σήμερα. Ο τρόπος, το σχολείο, ο Αλέξης, το μπαράκι, παραδώσου λοιπόν, αν μια μέρα σε χάσω, μάθημα σολφέζ, είσαι το ταίρι μου κ.α. είναι τραγούδια που απογειώνουν τα live του. Συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών των Olympians, ο Πασχάλης ξεδίπλωσε από πολύ νωρίς το ταλέντο του. Η απλότητα και η ανεπιτήδευτη ερμηνεία του, έβαλε τις βάσεις για την εξέλιξη των Ελληνικών στίχων στην pop και αργότερα στη rock μουσική.

H Μπέσσυ Αργυράκη γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι. Γεμάτη ζωή, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Έχει στο ενεργητικό της 18 διεθνή βραβεία &16 προσωπικούς δίσκους !! Μια θάλασσα γαλάζια, κορμί κι αλάτι, Αθήνα μάνα μου, μεγάλη στιγμή, μάθημα σολφέζ, έλα ξανά, πιο δυνατά, ακατάλληλο για ανηλίκους, σαν ένα όνειρο, σκόρπια φιλιά, toshihiko και πολλές ακόμα που την κάνουν μοναδική.!! Ο Δίσκος στην Ιαπωνία, πουλάει 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β βραβείο.

Στις Κάννες την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η Φωνή της μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές!! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας, είναι κοντά μας.

Μαζί τους στην κιθάρα και στο τραγούδι θα είναι ο STELIOS MAC εκπροσωπώντας την νεότερη γενιά των τραγουδιστών.

Μαζί τους

  • κιθάρα και τραγούδι
    STELIOS MAC

Πλαζ Αρετσούς Καλαμαριά

Nik. Plastira, Kalamaria, Greece

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κορυφή