Αγαπημένα

Halloween Kids Edition Vol.2

Halloween Kids Edition Vol.2

30 October
09:00
ERGON Agora East

Halloween Kids Edition Vol.2

Το Ergon Agora East στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια, υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον κήπο του μεγάλους και κυρίως…μικρούς για μια ανεπανάληπτη γιορτή Halloween!
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί, ο εξωτερικός μας χώρος θα μεταμορφωθεί στο απόλυτο ‘τρομακτικό’ σκηνικό με φαντάσματα, ξυλοπόδαρους, μάγισσες, ιστούς αράχνης και κολοκύθες και θα σας καλωσορίσει στο μεγαλύτερο θεματικό event της πόλης για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.
Η μέρα θα περιλαμβάνει διαφόρων τύπων δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούν να απασχοληθούν από πολύ μικρά μέχρι μεγαλύτερα παιδιά, όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια με κατασκευές, σκιτσογραφίες και μεταμφιέσεις, baking workshop, διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, μια μοναδική συναυλία-μουσικό ταξίδι στον κόσμο του Halloween, φαντασμαγορικά ζογκλερικά και έναν μεγάλο διαγωνισμό carving κολοκύθας.
Ο διαγωνισμός καλεί τα παιδιά να θέσουν τη δημιουργικότητά τους σε δράση, να σκαλίσουν και να επιμεληθούν καλλιτεχνικά την κολοκύθα τους αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη.
Έπειτα μέσα από ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν μόνο εκείνα, βραβεύεται η καλύτερη κολοκύθα και ακολουθεί ένα έπαθλο έκπληξη!
Στον κήπο μας θα λειτουργούν food trucks για φαγητό στο χέρι, αλλά και stands για ροφήματα και snacks για να μην σας λείψει τίποτα.
Ραντεβού στον κήπο!
Παιδικό εισιτήριο: 10€, Εισιτήριο ενηλίκων: 5€
*To εισιτήριο ενηλίκων είναι εξαργυρωσιμο με αγορά καφέ/χυμού/αναψυκτικού απο τις καντίνες που θα βρίσκονται στο χώρο.
Ώρα προσέλευσης: Από τις 09:00

Γκαλερί Φωτογραφιών

για Halloween Kids Edition Vol.2

ERGON Agora East

Leof. Georgikis Scholis 50, Pilea Chortiatis 555 35, Greece

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

13,00€
Jul 18 Πλαζ Αρετσούς Καλαμαριά
10,00€ - 12,00€
May 7 Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον
Κορυφή