Αγαπημένα

Greek Santa’s Village-Το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη

Greek Santa’s Village-Το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη

07 December
17:00
Θέατρο Βράχων Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού

Greek Santa’s Village-Το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη

      Από τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους η Thessaloniki Brand υπό την αιγίδα και τη συνεργασία των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη - Greek Santa's Village, που θα πραγματοποιηθεί στα Θέατρα Βράχων.

Θα υπάρχει πληθώρα δωρεάν δράσεων για να απασχολούνται και να διασκεδάζουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Χριστουγεννιάτικου μας χωριού.

Αρχοντικό του Αη Βασίλη, η χαρά του παιδιού, Facepainting, παραμυθόσπιτο, ταχυδρομείο,  σπιτάκι ηρώων της Disney και των παραμυθιών, κέντρο ενημέρωσης, κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,  το σπιτάκι της φιλοζωικής, το σπιτάκι της πυροσβεστικής, το σπιτάκι του Ερυθρού Σταυρού και το σπιτάκι της τροχαίας, φουσκωτά και το ραδιόφωνο του χωριού.

Ο κατ’ εξοχήν πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης αλλά και το επιτελείο του με τα ξωτικά, τους τάρανδους, τους καλικάντζαρους, τους χιονάνθρωπους, τις νεράιδες, animater και άλλους συγκεντρώνονται σε ένα μαγικό μέρος, το Greek Santa's Village.

Το πρωτότυπο Ελληνικό χωριό του Άη Βασίλη υπόσχεται στους επισκέπτες του 33 ημέρες γεμάτες φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, χαμόγελα υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και χορευτικά,  πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα 'ντύσουν' το εορταστικό κλίμα και θα ανακοινώνονται ανά εβδομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρονται και έχουν προταθεί για τη συμμετοχή τους, οι εξής παρακάτω καλλιτέχνες: Kings, Έλενα Τσαγκρινού, Ζοζεφίν, Δημήτρης Σταρόβας, 1550, ΟΝΙΡΑΜΑ, Μανώλης Κονταρός, Ασπασία Θεοφίλου, Σίλια Κατραλή, Stan, dj Mark Angelo, Vegas, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Κώστας Μακεδόνας και άλλοι πολλοί.

   Ημερομηνίες εμφάνισης των ανωτέρω θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ την κεντρική παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χρήστος Κούτρας, δημοσιογράφος-παρουσιαστής και διευθυντής του life style site Fthis του Ομίλου Ant1 και παρουσιαστής στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

     Στις 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα τιμητικό αφιέρωμα στη γνωστή στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου, με δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν ως προς την ενίσχυση των δράσεων της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. 

Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε και τη Χριστουγεννιάτικη μας αγορά όπου θα βρείτε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ζαχαρώδη, γούρια, στολίδια και πολλά άλλα είδη που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως  τα έσοδα γενικά του Ελληνικού χωριού του Αη Βασίλη, θα διατεθούν στην νέα πανελλήνια δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ως δωρεά και η συμβολή σας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο είναι σημαντικό βήμα ανάπτυξης αυτής της μοναδικής καινοτόμας φιλανθρωπικής-κοινωνικής δράσης 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

07/12/2022 τελετή έναρξης  17:00-22:00

08/12/2022 - 08/01/2023   το ωράριο θα είναι 10:00-22:00

Στις 31/12   το ωράριο θα είναι 10:00-01:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος:     Κανονικό    7€           Μειωμένο    3,50€

Είσοδος 3ημέρου: Κανονικό    15€         Μειωμένο     7,50€

* Το Μειωμενό εισιτήριο αφορα τις κατηγορίες (Παιδιά 9 έως 15 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Άνεργοι, Άνω των 65 ετών)

Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Γκαλερί Φωτογραφιών

για Greek Santa’s Village-Το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη

Θέατρο Βράχων Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού

Θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού Βύρωνας Αττικής 162 32 Ελλάδα

Οδηγίες Πρόσβασης

Παραστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κορυφή